Du måste ange minst 4 tecken!
Letar du efter FitMyFeet?
Letar du efter skor i ?
Grand Shoes använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
Ok!
  • Mina Sidor
Frakt
Snabba, punktliga och säkra leveranser har varit främsta prioritet sedan vårt första skickade paket 2007. Vår logistikpartner är Postnord.

• Alla skor skickas direkt från vårt EGET lager (inga mellanhänder).
• Leveranstid: max 2-3 vardagar
• Spårbart och förlustförsäkrat paket
• SMS-avisering*
• GRATIS FRAKT på beställningar över 699 kr
• GRATIS BYTESFRAKT vid byte av skor på värder över 699 kr - till annan modell och/eller storlek.


*Om mobilnummer ej anges vid beställning, skickas paketavsiering via e-post. Paketavisering skickas då EJ som brev/pappers-avi.

Leveranstid

Samtliga produkter beställda på grandshoes.se skickas med Postnord från Grand Shoes egna lager. Leveranstiden är 2-3 vardagar, inom Sverige. Till mottagare på Gotland och adress norr om Sundsvall kan i enstaka fall ytterligare en dags leveranstid tillkomma.
Vi reserverar oss för slutförsäljning. Skulle din beställning inte kunna skickas i tid har du rätt att häva ditt köp.

Leveranssätt

Vi skickar beställningar med Postnords tjänster MyPack Collect och MyPack Home. För att hämta ut paket krävs att du kan visa upp giltig legitimation.

Fraktpris - standardleverans till paketombud (My Pack Collect)

För beställningar över 699 kr: fraktkostnad 0 kr (Gratis)
För beställningar mellan 300-699 kr = fraktkostnad 39 kr
För beställningar under 300 kr = fraktkostnad 59 kr

Fraktpris - hemleverans (My Pack Home)

Oavsätt köpbelopp: fraktkostnad 99 kr

Fraktpris utanför Sverige

För leverans till Danmark besök www.grandshoes.dk
För leverans till Finland besök www.grandshoes.fi
För leverans till ett urval andra EU-läner besök www.grandshoes.eu
Vi levererar tyvärr inte till Norge.  

Fraktpris för enbart skovårdsprodukter eller strumpor

För beställning av enbart skovårdsprodukter, badtofflor, flip-flop sandaler, strumpor eller liknande tillämpas Postens prislista för brev. Om dessa produkter läggs i beställning tillsammans med skor så tas ingen fraktkostnad ut för dessa produkter. Leveranstiden för skovårdsprodukter o. dyl är 2-3 vardagar.    

Vid byte: Vem betalar retur/bytesfrakt?

Vid byte till andra skor (gäller ej övriga pordukter eller badsandaler) bekostar Grand Shoes returkostnaderna genom att efter returanmälan förse dig med en förbetald returetikett. För att göra ett byte, se vilka skor du vill byta till och kontakta oss sedan på kundtjanst@grandshoes.se
Vi bekostar returförsändelsen för byte av skor från en beställning. Det vill säga om du efter att ha gjort ett byte på en order, och vill göra ytterligare ett byte (byte på byte) bekostar vi ej fraktkostanderna för ett eventuellt andra byte.


Vid återköp/utnyttjande av öppet köp: Vem betalar returfrakten?

Vid utnyttjande av öppet köp (dvs du vill ha pengarna åter, och inte byta till andra skor) står du som kund för kostnaden att sända skorna åter till Grand Shoes. Beställ en returfraktsedel genom att kontakta oss: kundtjanst@grandshoes.se Kostnad för returfrakt (med vår returfraktsedel) av skor (ej badtofflor) vid återköp är 39 kr per returnerat par.

Exempel 1: Retur av 1 par skor 39 kr.
Exempel 2: Retur av 3 par skor 117 kr.

Kostnaden regleras vid återbetalning.  

Kostnad för returfrakt av övriga produkter, accessoarer, kläder och/eller badskor är 59 kr per returförsändelse.

Ej skyddade skokartongeer vid retur till Grand Shoes
Skokartongen, dess invändiga förpackningsmateriel samt eventuella hang-tags är en del av den urpsungliga produkten. För godkännande av retur ska skokartongen och övrigt förpackningsmateriel komma åter i oskadat skick. Därför krävs det att du vid retur emballerar skokartongen/erna ordentligt. Det går utmärkt att återanvända det skyddsemballage vi satt runt skokartongerna vi skickade till dig. Att bara tejpa igen den "nakna" skokartongen och skicka tillbaka den betyder att du förstört en del av den ursprunliga produkten, och därmed förbrukat rätten till ett fullt återköp.  

Transportskada

Om varan kommer bort eller att du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad, ska du omedelbart anmäla detta till oss.

Outlösta paket

För paket som inte löses ut hos ditt paketombud inom 14 dagar, förbehåller sig Grand Shoes rätten att debitera dig en hanteringsavgift om 200 kr, för att täcka returfrakt och Postens kostnader. Faktura med efterkrav på kostnader för outlösta paket övertas av Klarna AB.

Företagspaket

Om du önskar leverans till en företagsadress, kan vi givetvis ordna med det enligt förfrågan. Kontakta oss på kundtjanst@grandshoes.se för prisuppgift och leveransalternativ.