NY DESIGN
SAMMA VI

 

Vi gör om och gör rätt. Tålamod är en dyrbar resurs och det blev smärtsamt uppenbart att vår förra webbshop hade allt för lååååångsamma laddtider, vilket direkt ledde till irritation men framförallt en upplevelse som vi inte stämde överens med hur vi vill att det ska vara att köpa sina skor hos Grand Shoes. 

Så nu har vi bytt plattform, med ny "motor" under huven, och även sett till att få ett fräsch nytt utseende (tack Vendre för både och).


Så vad är nytt? 

• I stora drag är hela FitMyFeet ombyggt för att ge mycket (mycket) snabbare laddtider och smartare filtrering. Vi har även organiserat om och gjort tydligare kategorier och fler filtreringsmöjligheter.

• Vi har lagt till möjligheten att spara och dela dina favoriter.

• Vi har lagt till hemleveranser med Budbee som leveransalternativ (där de har täckning)


Vad är inte nytt?

• Vår ambition att ge den bästa, mest relevanta och snabbaste servicen kvarstår. 


Disclaimer: Alla hanterar förändringar på olika sätt. För vissa var allt bättre förr, andra tycker tvärt om. 
Vi har i arbetet med vår nya webbshop tagit mycket input från många av våra mest engagerade kunder och haft ambitionen att göra en webbshop så bra som möjligt för så många som möjligt. 

Hittar du något som är fel, är konstigt eller saknas? Besitter du dessutom förmågan att förmedla detta på ett konkret och trevligt sätt - tveka inte att höra av dig. Vi vill gärna höra dina kloka synpunkter och smarta idéer. Vi ser inte denna webbshop som ett nånsin avslutat projekt. Den finns här för dig. /Fredrik