Du måste ange minst 4 tecken!
Letar du efter FitMyFeet?
Letar du efter skor i ?
Grand Shoes använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
Ok!
  • Mina Sidor

Om Grand Shoes

Från 2007 och framåt!

Grand Shoes är resultatet av den inte helt okomplicerade kombinationen stora fötter (jag har ungefär stl 49) och ett ohälsosamt stort intresse för skor. Efter att ha letat tillräckligt stora och tillräckligt snygga skor sedan tonåren i mitten av 1990-talet, blev Grand Shoes verklighet 2007.
Fram till idag har vi levererat skor till kunder i 29 länder.
 
Ambitionen är att kunna erbjuda det vanliga skobutiker inte kan göra, det vill säga stora skor som passar både i storlek och stil. Vi riktar oss till stilmedvetna män med skostorlek 47-52.
 
Dessutom ville vi göra det enklare att beställa rätt storlek via nätet.
Vi visste ju att storlek 48 i model X kunde vara lika stor som stl 50 i model Y och 47 i model Z
För att lösa detta mäter vi helt enkel upp alla skor för hand, och provar varenda modell för att kunna ange så precisa storleksbeskrivningar som möjligt.
Vår egen lösning FitMyFeet har sedan starten 2007 fått våra kunder att ta fram måttband och linjaler och de kan nu uppge sina "riktiga" fotmått i sömnen. Läs mer om FitMyFeet här.
 
Sortimentet spänner sig över såväl sneakers som klassiska herrskor. Skorna är noggrant utvalda och kommer från etablerade varumärken. Vi har varit noga med att välja ut skor som trots sin stora storlek inte ser enorma ut. Det kan tyckas som en rejäl paradox att prata om nätta skor i storlek 47-52, men det är en av de saker som gör oss unika.

/Fredrik