"GIVING CONFIDENCE MAKING A GRAND FOOTPRINT"

GRAND SHOES: AV OCH FÖR STORA FÖTTER

 

Så här gick det till

Grand Shoes är resultatet av den inte helt okomplicerade kombinationen stora fötter (jag har ungefär stl 49) och ett ohälsosamt stort intresse för skor. Efter att ha letat tillräckligt stora och tillräckligt snygga skor sedan tonåren i mitten av 1990-talet, blev Grand Shoes verklighet 2007.

Fram till idag har vi levererat skor till kunder i 29 länder.

Ambitionen är att kunna erbjuda det vanliga skobutiker inte kan göra, det vill säga stora skor som passar både i storlek och stil. Vi riktar oss till stilmedvetna män med skostorlek 47-52.

Eftersom de allra flestanav våra kunder inte bor i Stockholm (big surprise alla storstadsbor...) och inte alla gånger ens i Sverige måste vi göra det enklare att beställa rätt storlek via nätet. 
Vi visste ju att storlek 48 i model X kunde vara lika stor som stl 50 i model Y och 47 i model Z.
För att lösa detta mäter vi helt enkel upp alla skor för hand, och provar varenda modell för att kunna ange så precisa storleksbeskrivningar som möjligt. Finns till och med en sökfunktion för detta: FitMyFeet. 

 

Exempelbild

Du som läser det här är en del av vår stora värld. För att se mer vilka vi är, vad vi gör och vara med att påverka det vi gör för dig med stora fötter följ oss på INSTAGRAM eller FACEBOOK.

Vi ses där.

/Fredrik