BYTE & RETUR

NÄR OLYCKAN ÄR FRAMME ÄR VI FÖRST PÅ PLATS

 

Vill du byta eller returnera skor?

Hos Grand Shoes gäller 30 dagars öppet köp på våra produkter.

BYTE TILL ANNAN FÄRG/STORLEK/MODELL = 0 kr returfrakt

Önskar du en annan färg, storlek eller modell? Vänligen gå in på www.grandshoes.se och lägg en ny beställning, och använd vår medskickade returfraktsedel (vid Postnord-leverans) som du hittar i ditt paket. Förutsatt att Du lagt en ny order INNAN din returförsändelse inkommit till oss står vi på Grand Shoes för returkostnaden av varorna du returnerar. Vi gör helt enkelt en kontroll på antal inkomna returprodukter och om ny beställning nyligen lagts av dig. 
Har du fått din leverans med Budbee, så bokar du själv upphämtning av retur via Budbee-appen. Budbee hämtar upp din retur och fäster en returetikett på returpaketet.


ÅTERKÖP = returfraktskostnad: 39 kr* per par skor

Önskar du ångra hela eller delar av ditt köp? Paketera och skicka returpaket enligt instruktionerna som medföljt ditt paket. När vi fått in din retur kontaktar vi dig via e-post och kommer skyndsamt att göra en återbetalning. Notera att returkostnaden är 39 kr* per par returnerade skor (gäller ej vid byte, se ovan).
Kostnaden för returfrakt regleras vid återbetalning, varför det är särskilt viktigt för dig som betalar med faktura att ansvara för att rätt slutbelopp blir betald i rätt tid. 

Kostnad för returfrakt av övriga produkter såsom strumpor, accessoarer, kläder, badtofflor med mera är 79 kr per returförsändelse. 

*Vid återköp av fler än 3 par skor är returkostnaden 300 kr. 


OBS! OBS! Ej skyddade skokartonger vid retur till Grand Shoes

Skokartongen, dess invändiga förpackningsmateriel samt eventuella hang-tags är en del av den ursprungliga produkten. För godkännande av retur ska skokartongen och övrigt förpackningsmateriel komma åter i oskadat skick. Därför krävs det att du vid retur/byte emballerar skokartongen/erna ordentligt. Det går utmärkt att återanvända det skyddsemballage vi satt runt skokartongerna vi skickade till dig. Att bara tejpa igen den nakna skokartongen och skicka tillbaka den betyder att du förstört en del av den ursprungliga produkten, och därmed förbrukat rätten till ett fullt återköp.