Du måste ange minst 4 tecken!
Letar du efter FitMyFeet?
Letar du efter skor i ?
Grand Shoes använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
Ok!
 • Mina Sidor

Topp 5-listan: Skorna vi gillar bäst just nu
Vi gillar såklart (nästan) alla skor vi har i lager, men några håller vi extra kära utifrån utseende, komfort och funktion. Det är dessa 5 (ej inbördes ordning):

#1: Adidas OriginalsAdilette
MOTIVERING:
"Är stora, ser inte stora ut, dvs något långt ifrån alla skor i storlek 47-50 lyckas så bra med :)
Fint skinn, inte vrålvarma (det justerar man ju med sockor, snarare än foder) och ger lika mycket grepp som propert intryck både höst och vinter."
349kr
 • #2: Blundstone585
  MOTIVERING:
  "Ett uns mer flärd än mellanmjölken: modell 500 och 510 men med samma fantastiska slitstyrka OCH tidlösa design. Och once you go utan snören, you never go back."
  1599kr
 • #3: PertiniChelsea Boot [Good Year]
  MOTIVERING:
  "Ok! 3000 spänn är inte lite pengar i sig, MEN här är det mycket pang för för pengarna. Dessa, randsydda chelsea boots med äkta Dainitesulor är gjorda för hand vägg i vägg med de klassiska ”brittiska” finkskotillverkarna (jorå, de flesta ”brittiska” finskor görs nu i Spanien eller Portugal - helt eller delvis). Skillnaden mot de senare är namnet, ”historian” och att prislappen på dessa är (minst) hälften av de ”brittiska”.
   
  2999kr
 • #4: Timberland
  MOTIVERING:
  " En ren, enkel chukka silhuett med en nedtonad traktorsula vilket gör att den verkligen känns Timberland - men ändå inte.”
   
  1699kr

  Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/vhosts/grandshoes.se/httpdocs/1/5.0.0.0/660/sv/sourcecode.php on line 15
  #5: TimberlandOriginals II 6" Boot
  MOTIVERING:
  " Återuppväckt, återfunnen, återvunnen. Den här gamla godingen var en av våra mest sålda vinterkängor i början av 2010-talet. Sen försvann den. Inte av någon annan anledning än att Timberland då tyckte att den behövde lämna plats åt nya modeller. Dumt tyckte vi då. Bra tycker vi nu. De är bara så sköna. Och snygga. Finns i 3 olika färger.”
  1699kr
 • Fler höst-och vinterskor hittar du i vår höst- och vinterskoguide.