Du måste ange minst 4 tecken!
Letar du efter FitMyFeet?
Letar du efter skor i ?
Grand Shoes använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
Ok!
  • Mina Sidor

Du har chans att vinna en jättefin regnjacka (värde 2350 kr) från Merrell när du i perioden 7-11 okt köper Merrellskor från Grand Shoes.

Det är TVÅ jackor i potten = mycket bra odds för Dig!

Vinsten = Merrell Whisper Rain Jacket
En ”tyst”, det vill säga prasselfri, superskön regnjacka med huva. 4-vägsstretch och tejpade sömmar. Tvåvägsdragkedja. Dragsko i midja och till huvan.  Jackan går snyggt och smidigt att packa ihop till en liten väska. Perfekt att ha på resan eller till jobbet dagar med osäkra väderutsikter.  Åter igen, det här är ingen prasslig traditionell regnjacka, den heter ”Whisper” av en anledning, och den är från Merrell, så det är inga kompromisser eller genvägar i design och produktion.   
Material: 80%polyester, 20% Polyuretan. Storlek: XL. Färg: Svart. Värde 2350 kr.

Se villkor för utlottningen här
Villkor för utlottningen av Merrell regnjacka

• Vid köp av Merrellskor från grandshoes.se (eller i butiken i Stockholm) under perioden 7-11 oktober 2020 ges du EN ”lott” som deltar i dragningen av vinst. En lott per köp/order ges, oavsett antal par Merrellskor.
• Vid köp erhålls ett bevis på deltagande i utlottningen. Detta sker via e-post. Vinst dras på e-postadress, varför inga lottnummer ges ut.
• 2 individuella vinnare dras. Vinsten är regnjackan ”Whisper Rain Jacket” från Merrell. Färgen är Svart. Storleken är XL. Värde 2350 kr. Vinnare kan ej byta jackan till annan färg och/eller storlek. 
Vinnarna dras onsdag 28 oktober, och offentliggörs på våra sociala medier kanaler, nyhetsbrev samt via e-post till vinnaren.
• Ytterligare fem (5) ”lotter” ges till de kunder som efter köp av Merrellskor i och med deltagande av denna utlottningen, delar en bild när skorna sitter på ute i terrängen - på sitt Instagram, och taggar bilden #merrell_grandshoes. Du får 5 lotter oavsett antal inlägg du görs, dvs du kan inte få mer än 5 extralotter även om du göra femtielva inlägg. Obs! För att vi på Grand Shoes ska kunna se ett delande av din bild, behöver du följa vårt konto @grandshoes, och som sagt tagga bilden #merrell_grandshoes
• Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
  • Vid frågor om utlottningen, tveka inte att höra av dig till: kundtjanst@grandshoes.se