SKOBUTIKEN I STOCKHOLM

HÄR FINNS NORDENS STÖRSTA UTBUD AV SKOR I STORLEK 47-52

 

 

STOCKHOLMSBUTIKEN UPPHÖR I JUNI 2022 -
MEN VI FORTSÄTTER RESAN ONLINE


Sista chansen att köpa skor i vår butik i Stockholm. Vi flyttar ut och blir 100% online butik från och med slutet av juni.  

Välkomna!

 

ÖPPETIDER

 TIS-FRE: kl 12-15

LÖRDAGAR I MAJ:  kl 12-15 

 

ADRESS


TERRÄNGVÄGEN 117
12947 HÄGERSTEN

SÅ HÄR GÖR DU BÄSTA KÖPET:

Gör som proffsen, förbered ditt besök. Ta en stund och kika runt här på grandshoes.se innan ditt butiksbesök. För din egen skull, skriv ner eller skärmdumpa vilka skor du gillar. 
Precis så gör proffsen, de vet redan innan de kommer hit vad de vill se och prova. 

 

GÖR SOM PROFFSEN: KOM FÖRBEREDD


Tips 1: Skorna du ser här på grandshoes.se är de skor vi har i butiken i Stockholm. Vet du redan innan du kommer till oss ungefär vilka skor du är intresserad av att pröva så kommer det med stor sannolikhet resultera i ett bättre skoköp. 

Tips 2: Om Du som besöker oss ska köpa skor till någon annan och är osäker på storleken så ska du INTE RITA AV FOTEN. En avritad fot hjälper inte alls. Däremot har vi stor hjälp av att få veta vilket märke +  vad det står på storleksangivelsen på de skor personen har idag. Det kan även vara till hjälp att mäta upp (inte rita) den längsta foten enligt instruktionerna här. 

Välkomna!

 

 

 

Vanliga frågor om butiken
Är det samma skor i butiken som i webbshoppen?

Svar: Ja, utbudet är exakt samma.  

Kan man beställa skor i er webbutik och sen hämta upp dem i er butik?

Svar: Ja, i kassan här på grandshoes.se väljer du leveranssättet "Hämtas i vår butik i Västertorp". Upphämtning görs under butikens ordinarie öppettider. (se ovan)

Hur gör man ett riktigt bra skoköp i butiken?

Svar: Innan besöket lägger man en stund på att kolla här på grandshoes.se vilka skor man vill se och testa när man kommer hit. Vilka skor och storlekar som finns i lager (dvs i butiken) ser du här på grandshoes.se  

Kan man betala med kontanter i er butik?

Svar: Nej, vi har en kontantfri butik, och tar endast emot kortbetalning med Visa eller Mastercard (dvs, ej AmEx). 

Har ni en kundparkering?

Svar: Nej, men det finns gatuparkering (avgift vardagar) precis utanför butiken på Terrängvägen. Notera att ONSDAGAR är snöröjningsdagar på Terrängvägen i perioden november-maj, dvs risk för dyra böter om du inte har koll på var/hur du parkerar.

 

SÄLJER NI PRESENTKORT?

Svar: Nej.