5 bra träningsskor stl 47-51

 

Vilka träningsskor ska man ha, och när, och varför? Det finns naturligtvis ingen sanning som gäller alla, men låt oss presentera 5 modeller som vi på grund av sina egenskapar tycker förtjänar lite extra strålkastarljus.

 

Under Armour Tribase Reign

 

TRIBASE REIGN

UNDER ARMOUR

 

Vår nya gym-favorit. Varför då?  Och för vem då?

Gärningmannaprofil: Man med stora fötter som återkommande ses på cirkelträningspass, men även ses frusta vid skivstången i avgrundsdjupa benböj och helt magnifika utfall.
Vi gillar Tribase Reign från Under Armour för att de ger mer stöd och skjuts i lyften än ett par marshmallow-mjuka löpar- eller träningsskor och är inte lika stenhårda och tiltade som traditionella lyftarskor. 

 

TILL TRIBASE REIGN

 


Adidas Stabil Next Genereation

 

STABIL NEXT GEN.

ADIDAS PERFORMANCE

 

Adidas verkar nästan tappat bort räkningen på hur många stabil-versioner de har släppt. Vad vi vet är att med 20+ år på nacken är Stabil-serien fortfarande att räkna med. Inte längre lika smal i lästen som på tidigt 2000-tal. 

Det här är skor som har bra grepp, ett brett användningsområde och en värdig fortsättning på en ”stabil” skoserie. 

 

TILl STABIL NEXT GEN

 


NB Padel shoes

 

796 [padel]

NEW BALANCE

 

Padel, anyone?

Vår nya folksport och parallella pandemi kräva dessa skor. Snabba ryck på hårt underlag. Men springa efter bollen och paddla på får du göra själv. 

 

TILl 796 PADEL

 


Salmin Kobra sports shoes

 

KOBRA

SALMING

 

För snabba vändningar. Innebandyskor, som givetvis funkar för badminton och annan inomhussport där det är snabba rörelser och grepp i fokus. 

 

TILl SALMING KOBRA

 


Nike Superrep Go 2

 

SUPERREP GO 2

NIKE

 

Om du inte har en aning om vad ett "super set" är så är det dags att ta reda på det innan du snörar på dig dessa.

Så även om namnet säger "super rep" - vilket  som träningskoncept låter lite väl bökigt... så passar de här skorna toppen för dig som kör cirkelpass och andra repetitiva pass med många momentbyten. Sulbasen är något bredare än på typiska inomhusskor, och sulan är inte supermjuk. Med andra ord, här finns stabiliteten - för ytterligare ett par repititioner. 

Ovandel i ventillerande mesh. 

 

TILL SUPERREP GO 2